Referanseprosjekter

Prosjekt: Oslo Tinghus

Kundens firmanavn: Oslo Tinghus (Statsbygg)

Beskrivelse: Ombygging i 8. etasje i Oslo tinghus for å lage flere kontorer. BTA berørt av arbeidene er 915m2
Prosjektet omfatter ombygging av arealer i 8. etasje som følger:
– Cellekontorer mot ytterfasade: Riving av kontorfronter med dører med tilpasning av gulvoverflate, himlinger, ventilasjon og eleinstallasjoner.
– Cellekontorer mot atrium: Etablering av nye cellekontorer med glassfronter / dører med tilpasning av gulvoverflate, himlinger, ventilasjon og elinstallasjoner.
– Nytt kontorlandskap: Etablering av åpent kontorlandskap med tilpasning av gulvoverflater, himlinger, ventilasjon og elinstallasjoner.
– Ombygging av møterom: Utvidelse av stort møterom og etablering av 3 mindre møterom med tilpasning av gulvoverflater, himlinger, ventilasjon og el – installasjoner

Type bygg: Ombygging 8. etasje Oslo Tinghus

Prosjekt: OBOS Hammersborg Torg

Kundens firmanavn: OBOS

Beskrivelse: Ombygging av 4. etasje i lavblokka til OBOS sitt hovedkvarter på Hammersborg Torg 1. Det skal bygges om til morderne og åpent landskap. BTA berørt av arbeidene er på 630 m².

Prosjektet omfatter riving av eksisterende cellekontorer og himling. Etablering av teamrom, stillerom, kopirom, garderobe, 2 stk. kjøkken og tilhørende møteromsfasiliteter. Alle nyetablerte rom består av delvis eller hele glassvegger. Oppgradering av alt elektriske og ventilasjon. Ny himling og nye gulvoverflater.

Facebook
Facebook
Instagram